Baxana

%100 DOĞAL PEŞTAMALLAR

%100 DOĞAL PEŞTAMALLAR

Geleneksel bir tekstil ürünü olan peştamal, çok yönlü kullanım özelliği ve son dönemdeki tasarım çeşitliliği ile tüm dünyada ilgi görmeye başladı. Sayıları her geçen gün artan birçok peştamal markasının özgün renk ve desenlerle satış sunduğu peştamallar, banyodan plaja; spordan yogaya, masa örtüsünden duvar panosuna her yerde kullanılmaya başladı. Bugün piyasada farklı elyaf ve dokuma teknikleri ile üretilen ve farklı fiyat aralığı ile tüketiciye buluşan peştamallar bulunuyor. Fakat, sağlıklı ve konforlu bir kullanım söz konusu olduğunda uzmanlar pamuk, viskon, bambu ve keten gibi doğal elyafların kullanıldığı peştamallar öneriyorlar. Ciltle doğrudan temas ettiği için ürünlerin kimyasal boya içermemesi, doğal, yumuşak olması tüketici nezdinde de en önemli kriter olarak kabul ediliyor. Online alışverişin güvenilir adreslerinden olan Baxana.com peştamal grubunda tamamen bu yönde oluşturarak insan ve çevre dostu ürünlere yer vermektedir. Ev & Yaşam kategorisinde Rikka Home, Luviloom ve İpekçe Home markalarının özgün desenlerden oluşan %100 doğal pamuklu peştamal koleksiyonlarına yer veren baxana, zengin ürün çeşitliliği ile peştamal alacaklar için en doğru adres. 

RIKKA HOME’UN ORGANİK PEŞTAMALLARI 

Üretimin tüm aşamalarında insan ve ekolojik güvenliği onaylayan OEKO-TEX sertifikalı organik pamuk kullanarak oluşturduğu peştamal koleksiyonu ile dikkat çeken Rikka Home, çift taraflı kullanılabilen benzersiz tasarımları için dingin tonlardan canlı renklere uzanan çarpıcı bir renk kartalası seçmiş. Etnik veya modern çizgisel grafiklerin yanı sıra ‘kazayağı’ gibi klasik desenlerin dikkat çektiği çevre dostu Rikka Home Peştamal Koleksiyonu, plaj, banyo, havuz, kamp, tekne, SPA havlusu olarak veya masa örtüsü, koltuk şalı (Trow) gibi çok amaçlı örtü olarak kullanmak üzere tasarlandı.

(90x170) ve (130x170) cm ebatlarında üretilen Rikka peştemaller terletmeyen, nefes alabilen yumuşacık dokusuyla insan sağlığını önceliği haline getiren cilt dostu bir üründür. Yüksek oranda nem emici ve çabuk kuruma özelliğine sahip peştamallar hafif ve az yer kaplamasından dolayı seyahat esnasında, spor veya yoga yaparken tercih edilebilir. Sağlıklı yaşam tarzına önem veren ve alışverişlerinde çevre dostu seçim yapmak isteyenler için ideal bir ürün olan Rikka Home organik pamuk peştemaller kullandıkça seveceğiniz bir ürün.

LUVILOOM’DAN PLAJ MODASINI DEĞİŞTİRECEK PEŞTEMALLAR

İnsan ve çevre dostu genç bir marka olan Luvilooom’un yüzde 100 doğal pamuklu kumaşlardan “Touching Nature” sloganıyla farklı ebat ve desenlerde ürettiği peştamallar kendi stilini yaratacak bir etkiye sahip. Adını Anadolu uygarlığı Luvi’lerden alan Luviloom’un, yurtdışı pazarlarına yönelik tasarlayıp, OEKO-TEX sertifikalı pamuk kullanarak ürettiği peştamallar Türkiye pazarına www.baxana.com aracılığı ile ulaşıyor.

İnsana ve çevreye duyarlı bir üretim sürecine sahip Luviloom peştamallar, tamamen %100 doğal pamuktan dokunurken hiçbir kimyasal işlemden geçmediği için cilt dostu bir ürün olarak öne çıkıyor. Benzersiz desenleri doğal dingin renklerle yumuşacık pamuklu kumaşla buluşturan Luviloom peştamal koleksiyonu, desen ve renk çeşitliliği açısından da oldukça zengin. Koleksiyonlarında klasik peştamal desenlerinin yeni yorumlarına yer veren Luviloom, deniz ve plaj temalı desenlerin yanı sıra Uzakdoğu mistizmi, soyut ve sonsuz desenlere de yer veriyor.

Denizden çıktığınızda gönül rahatlığa ile kurulanıp üzerinde sere serpe güneşleneceğiniz yumuşacık peştamallar, plaj ve havuz dışında banyo, GYM, SPA, yoga ve seyahatte kullanabilirsiniz. Yüksek emici özelliğine sahip olan ürün az yer kaplar, hızlı kurur, kum tutmaz ve her yıkamada daha yumuşak hale gelir. Çift yönlü vakarlı dokuma özelliği ile iki taraflı kullanıma imkân veren Luviloom peştamallar

(95cmx175cm) ve (140cmx175cm) seçeneklerine sahip.

İPEKÇE’DEN VİSKON PEŞTAMALLAR

Baxana.com’un Ev & Yaşam kategorisinde yer alan tamamen doğal elyaflardan üretilen peştamallar arasında İpekçe Home’un viskon ve pamuktan üretilen peştamalları da bulunuyor. 90cmx180cm ebatlarında olan İpekçe peştamalların arasında jakarlı dokuma alternatifi de bulunuyor. İncecik tiril tiril viskon peştamallar ise özellikle plajlarda pareo olarak kullanmaya imkân veren renkli baskılarıyla dikkat çekiyor. 

BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.