Baxana

Kızgın Kumlardan Serin Sulara Plaj Modası

Kızgın Kumlardan Serin Sulara Plaj Modası

Havaların ısınmasıyla birlikte deniz ve havuz sezonu da açıldı. Hafta sonu kaçamakları, tatil planları devreye girdikçe yazlık ürünlere olan talepler de artmaya başladı. Tatil alışverişini henüz yapmayanlar için birbirinden çekici önerilerimiz var. Haydi gelin tatil boyunca enerjinizi yükseltecek ürünlere bir göz atalım.


Baxana.com’da yer alan rengarenk deniz şortları, havluları ve tamamen doğal pamuktan üretilen benzersiz tasarıma sahip peştamallar tatilini deniz, kum ve güneşle geçirmek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken ürünler arasında yer alıyor. Benetton, Quiksilver, Crocs, The North Face gibi dünya markalarından plaj terlikleri ve şortların da bulunduğu baxana’da cebinizi çok zorlamayacak kamp temalı eğlenceli tişörtlere ve şapkalara da göz atabilirsiniz.


BİR HAVLU, BİR ŞORTLA GEÇEN YAZ 




Baxana plaj grubunda en çok ilgi gören ürünler arasında yer alan Redowl marka deniz şortu ve havlu setlerini ister takım olarak ister tek tek satın alabiliyorsunuz. Baskılı yüzeyi mikrofiber kadifeden alt yüzeyi ise %100 Pamuktan imal edilen 75-150 cm ebatlarındaki plaj havlusu, dijital baskılı birçok desen seçeneğine sahip. Yumuşacık dokusu ve yüksek su emici özelliği ile tatil sezonunun gözdesi olan Redowl Dijital Baskılı Plaj Havlusu çabuk kuruma özelliği ile denizde ve havuz dışında sporda ve banyoda da rahatlıkla kullanılabilir.

Su itici kumaşa sahip Redowl deniz şortları ise hafif ve çabuk kuruma özelliği ile bu yaz plajların gözdesi tarzından ödün vermeden rahat olmak isteyen erkekler için ideal. Birisi arkada kapaklı, üç cebi bulunan şort uzun süreli kullanım için uygundur.

Şort grubunda Quiksilver ve Lafuma gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerine de yer veren Baxana’da plaj giysilerinizi tamamlayacak renkli terlikler ve yüzünüzü güneşten koruyacak şapkalar da bulabilirsiniz. 



İnsan ve çevre dostu otantik ürünleriyle dikkat çeken Luviloom markasının özel tasarım peştamal koleksiyonu OEKO-TEX sertifikalı pamuktan “Touching Nature” sloganıyla üretildi. Denizden çıktığınızda gönül rahatlığa ile kurulanıp üzerinde sere serpe güneşleneceğiniz yumuşacık peştamallar, plaj ve havuz dışında banyo, GYM, SPA, yoga ve seyahatte kullanabilirsiniz. Yüksek emici özelliği ve az yer kaplayan ürün, hızlı kurur, kum tutmaz ve her yıkamada daha yumuşak hale gelir. Çift yönlü vakarlı dokuma özelliği ile iki taraflı kullanıma imkân veren Luviloom peştamallar (95cmx175cm) ve (140cmx175cm) seçeneklerine sahip. 



Xclsv Sport markasının ‘Happy Camper’ temasıyla kampçılık ve karavan yaşamına yönelik hazırladığı erkek tişört koleksiyonunu henüz görmediyseniz bir göz atmanızda fayda var. Kamp ve kampçılık temasının modern grafiklerle ifade edildiği, renkli retro kaligrafilerle karakterize edilen tişörtler, hafif doğal kumaşı ve ‘slim fit’ kalıbı ile sezonun gözdesi. Göz alıcı canlılıktaki su bazlı baskılarıyla dikkat çeken Happy Camper tişört koleksiyonu, yedi farklı desene ve erkeklerin en çok tercih ettiği klasik bir renk kartelasına sahip. Xclsv Sport markasının genç kızlara yönelik hazırladığı reflektör baskılı tişörtler de yaratıcı slogan ve grafiklerle ilgi çekici ürünler arasında yer alıyor.

 

Yine aynı şekilde Redowl markasının ‘casual’ stil seven erkekler için klasik renklerde ürettiği polo yaka tişörtleri de kalite ve fiyat dengesi açısından sepete girmeyi hak eden ürünler arasında yer alıyor.

Baxana.com’da yer alan dünya markalarının ‘outdoor’ giyime yönelik hazırladıkları ve performans odaklı tişörtleri de yaz gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Online alışverişe yeni bakış açısı getiren baxana.com’da Salamon, Helly Hansen, Millet, Lafuma gibi outdoor giyimin saygın markalarının ürünlerini bulabilirsiniz.  

BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.