Baxana

İç Giyim Modası

İç Giyim Modası

Hazır giyim kategorisinde önemli yere sahip olan İç Giyim, insanların dış giysilerinin altına giydikleri ve vücutlarının belirli bölgelerini örten külot, slip, boxer, jartiyer, sütyen ve atlet gibi özel tekstil ürünlerini tanımlamakla birlikte, gece yatarken giyinilen pijama , şort gibi kimi ev giyim ürünleri ile yatak odasında kullanılan gecelik ve sabahlıklar da bu kategoriye girmektedir. Yumuşak ve nefes alabilen materyallerin kabul gördüğü iç giyim ürünleri, sadece vücudun mahrem bölgelerini örtmekle kalmaz, aynı zamanda dış giyim ürünleri ile temasını önleyerek kişinin gününü rahat geçirmesini sağlar. Ayrıca, her dönem kendi modasını yaratan iç giyim ürünleri, yakaladığı estetik ve tasarım çeşitliliği ile kişilerin kendini iyi hissetmesine katkıda bulunur.

BAXANA İÇ GİYİM ÜRÜNLERİ

Online alışverişe yeni bakış açısı getiren baxana.com iç giyim kategorisinde kadınlara ve erkeklere yönelik farklı alternatifler sunmaktadır. 

Kadın iç giyim ürünlerin ağırlıkta olduğu baxana iç giyim kategorisi, sütyen takımlar, sabahlık ve gecelikler, pijamalar, şort takımlar ve fantezi giyim ürünlerinden oluşmaktadır. İç giyimin köklü üretici firmalarından FAAL Tekstil ve Angel’s Story markalı pijama, sabahlık ve gecelik ürünleriyle özellikle evlilik hazırlığı yapan gelin adaylarının çeyizleri için çarpıcı alternatifler sunan baxana, büyük beden iç giyim ürünleri arayanlar için de doğru adres. Güncel iç giyim modasına uygun tasarımları kaliteli kumaşlar ile buluşturan Faal, 1963 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteriyor. Tek veya ikili, üçlü takımlar halinde satılan sabahlık, gecelik, pijama ürün grupları genel olarak M, L, XL ve XXL beden aralığındadır.

Baxana.com’da göz alıcı iç giyim ürünleriyle yer alan bir diğer marka Cansoy, özellikle sütyen takımlarda güncel modaya uygun çarpıcı renkleri ve rahat kalıpları ile dikkat çekiyor. Baxana’nın iş birliği yaptığı iç giyim markalarından My Venus sütyen takımları ile Daria ise fantezi giyim ürünleri ile iç giyim kategorisinde yer almaktadır. Erkek iç giyim kategorisinde ise Redowl ‘boxer’lar farklı renk seçenekleriyle özellikle fiyat-performans ürünü arayanlar için ideal.

KADIN İÇ GİYİM

İç Giyim kategorisinde kadın iç giyim ürünlerinin payı gerek tasarımlardaki çok renklilik gerekse pazar trafiği açısından erkeklere göre hayli fazla. Kadınlar için iç giyim seçenekleri sütyen, külot, jartiyer, gecelik, sabahlık, pijama ve fantezi giyim gibi birçok üründen oluşur. Farklı materyallerin kullanıldığı kadın iç giyim ürünleri, kadınların daha rahat olmaları ve kendilerini daha çekici hissetmesini sağlayacak çarpıcı tasarımlara sahiptir. 

İÇ GİYİM ÜRÜNLERİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

İyi bir uyku, beden ve ruh sağlığını doğrudan etkiler. Yetişkin bir insan, 24 saatlik zaman diliminin yaklaşık olarak 6-8 saatini uykuda geçirir. Kaliteli bir uyku, birçok etmene bağlıdır. Kişinin zihinsel olarak rahat olması kendini iyi hissetmesi; oda sıcaklığının uygunluğu, doğru yatak, nefes alan nevresim ve çarşafların iyi bir uyku ile ilgisi vardır. Bunların dışında kabul edilen en önemli etken ister kadın ister erkek olsun kişinin yatarken giydiği iç çamaşırlarının mevsime uygun, bedeni ile uyumlu, yumuşak ve rahat olmasıdır. Uyku sırasında ten ile doğrudan temas eden iç giyim ürünlerinin sağlıklı ve konforlu olması gerekmektedir. Eğer söz konusu olan bütün gün üzerinde olan iç çamaşırı ise bu hassasiyet ikiye katlanır.

İç giyim ürünleri alırken öncelikle vücudunuza uygun ürünler satın almalısınız. İç çamaşırlarında vücuda oturan, pijama, sabahlık ve gecelik gibi ürünlerde ise biraz daha rahatlık aranır. Özellikle sütyenlerin tam bedeninde alınması kullanım rahatlığı ve estetik açısından önemlidir. Fazla sıkan bir sütyen gün boyu kişinin kendini rahatsız hissetmesini sağlayacağı gibi sürekli kullanımda sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Daha büyük bir sütyen ise elbisenizin görünümünü bozacaktır. Uyurken dar bir pijama ve gereğinden bol bir gecelik sizi rahatsız edecektir. İç çamaşırı seçerken dış giysinizle uyumlu olmasına dikkat etmeli, açık renk giysiler içine koyu renk iç çamaşırı giyinmekten kaçınmalısınız. İç çamaşırı seçerken kullanılan kumaşın doğal ve yumuşak olması, kanserojen içerikli boya içermemesi önemli bir husustur. Kimi sentetik ürünler, kötü işçiliği olan sütyen askıları veya lastikler sadece kullanım açısından değil sağlık açısından kötü sonuçlar doğurabilir. İç giyim ürünlerinin ipeksi bir yumuşaklıkta, hafif olması kendinizi daha iyi hissettirecektir. 


BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.