Baxana

Baxana’dan Yeni Yıl Hediyeleri

Baxana’dan Yeni Yıl Hediyeleri

2024 yılına girmemize sayılı günlerin kaldığı bugünler sokaklar da hareketlenmeye başladı. Eşe dosta alınacak yeni yıl hediyelerinden, yılbaşı gecesi ne giyileceğine; yeni yıla nerede girileceğinden, neler yenilip içileceğine dair planlar yapılmaya başlandı. Vitrinlerini yenileyen mağazalar ve alışveriş merkezleri, yeni yıl kampanyaları ile ‘online’ alışveriş siteleri yeni yıl dolayısı ile oluşacak alışveriş trafiğinden pay almak için ummalı bir hazırlık içinde.

Takvim üzerinde de olsa bir yılın bitip, yeni bir yılın başladığı yılbaşılar çoğu insan için umut dolu yeni başlangıçları, gelecek güzel günleri ifade eder. “Yeni yıla nasıl girersen, bütün senen öyle geçermiş,” inancıyla herkes birbirine iyi temennilerde bulunurken; alınıp verilen hediyeler kişinin kendini daha iyi hissetmesini ve bu özel gecede mutlu olmasını sağlar.

Yılbaşında nasıl giyinmeniz gerektiğini bir önceki yazımızda paylaşmıştık. Bu yazımızda ise yeni yılda sevdiklerine hediye alarak sürpriz yapmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken birkaç noktaya değinip, baxana.com’dan seçtiğimiz hediye önerilerine göz atacağız.

Özel günlerde hediye vermek, almak kadar güzel bir duygudur. Özellikle karşınızdaki insanın yüzünde, aldığı hediyeyi gerçekten sevdiğini görürsek çok daha mutlu oluruz. Haliyle doğru hediye seçmenin püf noktası hediye alacak kişinin zevklerini ve ihtiyacını biliyor olmakta saklı denilebilir.

YILBAŞI HEDİYESİ İÇİN BÜTÇENİZİ BELİRLEYİN

Öncelikle kendi hediye bütçenizi, kimlere hediye alacağınızı belirleyerek işe başlamalısınız. Hesapsız bir alışverişle bütçenizi sarsıp yeni yılın ilk gününe elde kalanı hesaplayarak başlamanıza gerek yok. Unutmayın: En pahalı hediye, en iyi hediye değildir.” Hediye alacağınız her bir kişiye, ilişkinizin boyutunu da dikkate alarak hangi fiyat aralığında bir hediye bakmanız gerektiğine karar verdikten sonra alternatiflere bakabilirsiniz. 

TAKILAR HER ZAMAN İŞ GÖRÜR

Takı ve aksesuar özel günlerde ilk akla gelen hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Hem ekonomik olması hem de beden sorunu olmaması bu alternatifi yılbaşında da ilk sıraya oturtuyor. Baxana.com ailesine henüz yeni katılan NPeri Gümüş Takı Koleksiyonu, özel tasarım takı arayanlar için ideal. Nur Cengiz’in tasarladığı ve Baxana için 925 ayar gümüşten sınırlı sayıda üretilen takılar, şık ve özenli bir hediye ambalajı ile sevdiklerinize ulaşacağı günü bekliyor. 

Baxana.com takı ve aksesuar grubunda çok daha uygun fiyata yaratıcı, eğlenceli takılarda bulunuyor. Pirinç ve çelik gibi kararmaya, paslanmaya dayanıklı materyalden yapılan takı grubu oldukça zengin seçeneklere sahip.

FONKSİYONEL HEDİYELER

Kişinin işine yarayacak, kullanabileceği ve ihtiyacı olan bir hediye genelde hedefi tam on ikiden vurur. Çok heyecan yaratmasa da fonksiyonel olduğu için buradan hareketle bir hediye seçebilirsiniz. Baxana.com üzerinden seçeceğiniz bir ayakkabı, ‘basic’ bir gömlek şık bir elbise veya deri grubundan bir ürün çalışan kadınlar için ideal bir hediye olabilir. Bunun dışında özellikle evli çiftlerin işine yarayacak çift kişilik bir nevresim, havlu ya da bornoz setleri bu hediyeler arasında yer alabilir.

Karşınızdaki kişinin neye ihtiyacı olduğunu her zaman bilemeyebilirsiniz. Ayrıca zevklerini de yanlış tahmin ediyor olabilirsiniz. O zaman ya kendi zevkinizi konuşturacaksınız ya da alışveriş yaptığınız mağazanın veya internet sitesinin hediye seçeneklerinden birini seçeceksiniz.

DOĞA ve KAMPÇILIK SEVENLERE 

Eğer hediye alacağınız kişi doğa aktivitelerini seviyorsa, hafta sonları uzun yürüyüşlere çıkıyor; ilk fırsatta çadırını alıp kamp yapmaya gidiyorsa baxana.com’da ona uygun bir hediye mutlaka bulacaksınız. Nortface, Lafuma, Salomun, Helly Hansen ve Millet gibi küresel markaların ürünlerinin yer aldığı grupta ‘outdoor’ ayakkabılardan çoraplara, alt giyim ürünlerinden dış giyime kadar birçok alternatif bulunuyor. Bütçeniz sınırlıysa XCLSV Sport markasının ‘Happy Champer’ temalı kamp tişörtlerinin indirimde olduğunu hatırlatmak isteriz.

Daha fazla alternatif bakmak isterseniz sizi baxana.com adresine bekliyoruz.

Şimdiden iyi seneler!

BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.