Baxana

Banyonuz için Cilt ve Doğa Dostu Ürünler

Banyonuz için Cilt ve Doğa Dostu Ürünler

Teknolojinin gelişmesi ve endüstriyel gelişmeler bir yandan insan için fayda sağlarken, zararlı atıklar, üretim prosesine giren çeşitli kimyasallar insan ve çevre sağlığını tehdit eder duruma geldi. Denetimden uzak sağlıksız üretim ve tüketimin insan sağlığına ciddi zararlar verdiği uzun zamandır biliniyor. Özellikle pandemiyle birlikte tüketici nezdinde bu konuda ciddi bir bilinçlenme oluşmaya başladı. Artık insanlar alışverişlerinde doğaya ve insana zarar vermeyen ürünlere öncelik vermeye başladı. Bu konuda kat edilecek çok yol var ama bu yönde atılan küçücük adımların bile desteklenmesi gerektiğini düşünüyor ve sizin için banyonuzda gönül rahatlığı ile kullanacağınız %100 doğal birkaç ürün öneriyoruz.

Online alışverişin güvenilir alışveriş platformlarından olan baxana.com üzerinden satışı yapılan bu ürünler arasında pamuk ve viskon gibi tamamen doğal materyallerden üretilen havlu, bornoz ve peştamallar dışında, geleneksel yöntemlerle imal edilen Defne Yağlı Halep Sabunu bulunuyor. 

İnsan ve çevre dostu otantik ürünleri tasarım gücüyle birleştiren genç marka Luviloom’un peştamal koleksiyonu bu grubun en ilgi çekici ürünleri arasında yer alıyor. Plaj, banyo, havuz, GYM, SPA, yoga ve seyahat havlusu olarak kullanılabilecek bu peştamalları isterseniz, ev içinde dekorasyon öğesi olarak da kullanabilirsiniz. %100 doğal olan koleksiyon, üretimin tüm aşamalarında insana ve çevreye duyarlı olduğunu gösteren OEKO-TEX sertifikalı pamuktan “Touching Nature” sloganıyla yurtdışı pazarlar için üretilmiştir. Baxana üzerinden iç pazardaki kullanıcılara ulaşan bu özel ürün, oldukça yumuşak ve emicidir. Az yer kaplar, hızlı kurur, kum tutmaz ve her yıkamada daha yumuşak hale gelir. Aynı şekilde baxana’da satılan %100 viskondan peştamallar çok daha ince ve hafif oluşuyla plajda poreo olarak da kullanabileceğiniz özel bir ürün. Özellikle renkli baskıları göz alıcı bir estetiğe sahip.

HALEP SABUNU

Baxana’nın banyo ürünleri arasında yer alan İpekçe marka havlu ve bornoz setleri ise %100 doğal pamuk özelliği ile yumuşacık hissiyle ailece kullanabileceğiniz özel ürünler arasında yer alıyor. Antakya’da tamamen geleneksel yöntemlerle üretilen Lauriers D'Antioche Halep Sabunları, %100 doğal içeriğinde yine bölgede yetişen ağaçlardan elde edilen defne yağı ve zeytinyağına yer veriyor. Sabun üretimi geleneğine sahip Antakyalı bir aile tarafından İlk etapta Fransa pazarı için hayata geçirilen Lauriers D'Antioche markası “Antakya’nın Defnesi” anlamına geliyor. Defne meyvelerinden elde edilen defne yağı, pürüzsüz bir cilt için en iyi destekleyicilerinden biri olarak bilinir. Sedef ve egzama gibi cilt rahatsızlıkları için yatıştırıcı özelliği bulunan bu doğal yağ, vücuttaki iltihapların veya yüzdeki sivilcelerin kurutulmasına yardımcı olarak temiz bir cilt elde etmenin de yolunu açar. Bu mucizevi yağ dışında içeriğinde cilt için kullanılabilecek en doğal nemlendirici kabul edilen zeytinyağına veren Lauriers D'Antioche Halep Sabunları, tüm hassas ciltlerin güvenle kullanabileceği özel bir ürün.

BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.