Baxana

Anneler Günü Hediyeleri

Anneler Günü Hediyeleri

Her yıl mayısın ayının ikinci haftası tüm dünyada kutlanan “Anneler Günü” yaklaşıyor. Bu özel günde annelerin ve anne adaylarının çeşitli hediyelerle hatırlanması artık bir gelenek. Bu tür özel günler için yapılan hediye alışverişleri genelde son güne bırakılıyor. Ne yazık ki o koşturmaca ve doğru hediyeyi bulamama telaşının kişilerde strese neden olduğu da bir gerçek. Kendini yormadan ve bu strese girmeden ‘online’ alışverişle anneler günü hediyesi almak isteyenler için baxana.com ürünlerin arasından hesaplı bir seçki yaptık.

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Bir anne için en güzel hediye evlatlarının paha biçilemez sevgisidir. Ama bunun, küçük de olsa bir hediye ile gösterilmesini tüm anneler ister. “Peki doğru hediyeyi nasıl bulacağım,” diye kararsızlık yaşıyorsanız size tavsiyemiz onun ihtiyaçlarını, ilgi alanlarını ve zevklerini dikkate almanız. Onun yüzünde tebessüm yaratacak, onu mutlu edecek bir hediye her zaman doğru hediyedir. Annenizin bedenini biliyor zevkinden eminseniz Baxana.com’dan zamansız bir elbise, takım, bluz, ayakkabı veya aksesuar olarak takı alabilirsiniz. Invidia Xclsv markasının abiye gece elbiseleri ve günlük giyime yönelik tulum, elbise, gömlek ve pantolonları; Ftz Woman’ın hırka, kazak, bluz, tunik, trençkot ve rengarenk elbiseleri hediye seçmekte zorlananlar için iyi bir alternatif. 


STİL SAHİBİ ANNELERE

Kadınların hayır diyemeyeceği hediye alternatifleri arasında yer alan ayakkabı konusunda da Baxana zengin alternatifler sunuyor. Anneniz genç ve yürüyüşü seviyorsa baxana.com’da birçok rengi bulunan Benetton marka keten spor ayakkabılarını çok sevecek. Topuklu ayakkabılardan, sandaletlere, rahat loafer ayakkabılardan çizmelere birçok ürün seçeneği bulunan Brity markası, stil sahibi annelerin yeni gözdesi olacak.

İÇ GİYİM HEDİYELERİ

Baxana.com iç giyim kategorisinde yer alan sabahlık, gecelik ve pijama takımları annelerin günlük ihtiyaçlarına uygun hediye olacaktır. Özellikle büyük beden seçeneği ile kadınların ilgi gösterdiği iç giyim kategorisinden bütçenize uygun bir anneler günü hediyesi seçebilirsiniz. 

NEVRESİM TAKIMLARI VE YATAK ÖRTÜLERİ

Yine aynı şekilde baxana.com’un Ev & Yaşam kategorisinde yer alan İpekçe ve Cotonbox markalarının %100 doğal nevresim ve pike takımları, Rikka Home’un müslin yatak örtüleri ve peştamalları, Luvi Loom’un organik pamuktan üretilmiş peştamalları anneler gününde ona alabileceğiniz hediyeler arasında yer alıyor. Lüks havlu setleri, mumlar ve sabunların da bulunduğu Ev&Yaşam kategorisinde sezon sonu fırsatlarından yararlanmak isterseniz, evde çok yönlü kullanabileceği battaniye ve serin günlerde üzerine alacağı koltuk örtüleri ve şallara bakmanızı tavsiye ederiz. 

ANNELER GÜNÜ İÇİN TAKI İYİ FİKİR 

Baxana.com’un takı ve aksesuar grubunda NPeri markasıyla takı tasarlayan Nur Cengiz’in geleneği güncel kodlarla yorumladığı gümüş takı koleksiyonu annesine özel tasarım takı almak isteyenler için ideal. Bunun dışında daha uygun fiyatlarla çok çeşit arayanların; kolyeden, yüzüğe, bileklikten küpeye oldukça zengin çeşide yer veren pirinç ve çelik takı grubuna bakmasını tavsiye ederiz.

SPORCU ANNELERE 

Baxana.com’un en güçlü ürün kategorilerinden olan Outdoor’da doğa yürüyüşlerini seven anneler için birbirinden çekici ürünler bulunuyor. Aralarında Millet, Helly Hansen, Lafuma, Salamon, Easy Camp, Eastpak ve Bridgedale gibi dünyanın önde gelen ‘outdoor’ markalarını bünyesinde bulunduran baxana’da kadınlar için mont, ceket, polar, tişört, çorap ve çanta birçok ürün bulunuyor. 

BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.