Baxana

150 Markanın Binlerce Ürünü Baxana’da

150 Markanın Binlerce Ürünü Baxana’da

Hamilelik, doğum ve doğum sonrası bebeğin tüm ihtiyaçlarına yönelik binlerce ürün baxana.com Anne & Çocuk kategorisinde. Anne bebek sağlığını önceliği haline getiren dünyanın en önemli markalarının aralarında bulunduğu toplam 150 yerli ve yabancı markanın ürünlerine yer veren baxana’da kız ve erkek çocukları için güncel modaya uygun giysi alternatifleri de bulunuyor. 

Bir bebeğin dünyaya gelişi dünyanın neresinde olursa olsun sevinçle ve kutlama ile karşılanır. Aile için umut ve neşe kaynağıdır yeni bir bebek. Bu yüzden onun gelişi tüm ebeveynler için heyecan verici önemli bir olaydır. Bu mucizevi süreç, kimi zaman anne ve baba için zor ve kafa karıştırıcı da olabilmektedir. Özellikle ilk çocuksa, ebeveynlerin hamilelik süresince ve doğum sonrasında nelere dikkat etmeleri gerektiğini ayrıntılarıyla öğrenmeleri gerekmektedir. Çünkü hamilelikten başlayarak doğum ve doğum sonrası devam eden sürecin sağlıklı bir şekilde işleyişi, bebeği fiziksel ve ruhsal yapısını doğrudan etkileyecek; onun bebeklikten çocukluğa ve yetişkinliğe geçişinde en önemli yapı taşını oluşturacaktır. Bir çocuğun içinde bulunduğu dünyayı kavrayıp kendini tanıması ve doğru şekilde ifade etmesi; onun toplum içinde güçlü bir birey olması tüm anne babaları mutlu edecektir. Bu yüzden çocuk sahibi olacak anne babalar hamileliğin başlaması ile birlikte daha hassas bir döneme girerler. Hamile anne ise çok daha hassaslaşır. Stresten uzak, doğru beslenme ve bakımın olduğu bir yaşam rutinine ihtiyaç duyar. Bebek doğduktan sonra ise aynı hassasiyet bebeğe odaklanarak devam eder. Üzerine giydirilen giysiden, uyuduğu yere kadar her ayrıntıda onun sağlıklı bir ortamda güven içinde mutlu bir bebek olarak büyümesi amaçlanır. Huzurla uyuduğu yumuşak ve güvenli bir yatak, cildine zarar vermeyecek giysiler; biraz daha büyüyünce büyümesini destekleyecek sağlıklı yiyecekler, eğitici oyuncaklar

İlk diş, ilk adım, ilk kelime!

Bu onun uzun ve her anı kıymetli bir büyüme hikayesidir. Baxana.com olarak biz de anne ve bebeğin bu süreçte ihtiyaç duyabileceği tüm ürünleri bir araya getirdiğimiz Anne-Çocuk kategorisi ile bu büyümeye eşlik ediyoruz. 

EN GÜVENİLİR ANNE -BEBEK MARKALARI

Ürünleri seçerken en önemli kriterimiz anne bebek sağlığı ve bebek konforu oldu. Amacımız anne bebek ürünleri içinde en çok tercih edilen güvenilir markalardan, anne ve bebeğin hayatını kolaylaştıracak faydalı ve pratik ürünleri makul fiyatlarla sizlere ulaştırmaktır. Aralarında Chicco, Comfymax, Bebedor, Avent, Hauck, Kanz, Kraft, Maxi-Cosi, Mustela, Nania, Nivea, Wee Baby gibi dünyaca ünlü bebek ve çocuk markaların da olduğu 150 markanın binlerce ürününe ‘online’ olarak baxana.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Baxana.com’un Anne ve Çocuk kategorisinde satışı yapılan diğer markalardan bazıları şöyle: 4moms, Ameda, Babito Baby, Baby2go, Babymol, Banat, Besafe, Britax-Römer, Baby Time, Bambino, Friendly Organic, Mamajoo, Master of Maternity, Medela, Nuby, Prima, Pierre Cardin, Sema Bebe, Sevi Bebe, Uni Baby, Weewell, Lanostill, lansinoh, Lierac, Cybex, Disney, Ferrari, Infantino, Koala, Marvel, Munchkin, Nenny Baby, Quinny ve Safety.


ANNE - BEBEK ÜRÜNLERİ 

Baxana.com’un Anne & Çocuk kategorisinde hamilelik sürecinden başlayarak, doğum ve doğum sonrası anne ve bebeğin ihtiyaç duyulabileceği yerli yabancı 150 markanın ürünleri bulunmaktadır. Bu zengin ürün yelpazesi arasında hamile iç ve dış giyim ürünleri, anne sütü ve emzirme ürünleri; bebek bakım ürünleri, banyo ve tuvalet eğitimine yönelik ürünler, taşımaya yönelik bebek arabaları, puset, ana kucağı ve bebek oto koltuğu gibi ürünler; bebek güvenliğine yönelik ürünler, yatak ve beşik gibi ürünlerin bulunduğu bebek odası ürünleri; yatak ve beşik mama sandalyesi, emzik, biberon, bardak, önlük gibi bebek ürünleri, mamalar ve çaylar; güneş ürünleri ve sivrisinek kovucular; kırtasiye ürünleri; oyuncaklar, oyun parkları,: sterilizatörler, buhar makineleri ve ateş ölçerler bulunmaktadır. Bebek ve çocuk giyimi konusunda da birçok alternatife sahip olan Baxana.com’da 0-1 yaştan 14 yaşına kadar kız ve erkek çocuklarına yönelik giysiler de bulunmaktadır.

Şimdi gelin bu ürünlere daha ayrıntılı olarak bakalım:

 

HAMİLELİK ÖNCESİ ve SONRASI ÜRÜNLER

Hamilelik ve doğum heyecanlı ama bir o kadar sıkıntılı bir süreçtir. Özellikle annede fiziksel ve ruhsal değişimler ile birlikte ihtiyaçları da farklılaşır. Baxana.com’da hamilelik sürecinden başlayarak bir anne adayının ihtiyaç duyabileceği hamile badi, hamile külotları, hamile korseleri gibi hamile iç ve dış giyim ürünleri ile emzirme sütyeni ve atletleri; gecelik, pijama, eşofman, çorap gibi doğum sonrası kullanabileceği tüm ürünler bulunmaktadır.

Anne Sütü ve Emzirme başlığında ise emzirme örtüleri, emzirme yastıkları, göğüs koruyucuları, göğüs pedleri, göğüs pompaları, göğüs ucu kremleri, süt arttırıcı içecekler, süt saklama poşetleri ve kaplar, çatlak önleyiciler yer almaktadır. 

Bu görseldeki Ürünler: Philips Avent Essentials Tekli Elektrikli Göğüs Pompası, Master of Maternity Mom Balm Göğüs Ucu Kremi, Elija Lingerie Toparlayıcı Hamile Külotu, Sema Baby markasının Tek Kullanımlık Lohusa Külodları, Bebek alıştırma külodu ve doğum sonrası toparlayıcı korse.

BEBEK BAKIMI

Bebek doğdu! Onun dünyaya “merhaba” deyişi ile birlikte tüm aileyi bir mutluluk kaplar. Anne ve babayı ise bu mutluluğa eşlik eden müthiş bir sorumluluk. Mama saatleri, uyku saatleri, hassa teni, gazı derken evin içinde zaman onun ritminde akmaya başlar. Annenin de bebeğin de bu dönemde bakıma, beslenmeye ihtiyacı vardır. Hazırlıklar yapılmıştır. Hastaneden çıkışından başlayarak yeni doğan bebek malzemeleri alınmış, beşiği özenle hazırlanmıştır. Beklenmedik durumlar için gerekli bilgiler alınmış, bebeğin rahat etmesi için her şey düşünülmüştür. Ama bu öylesine kapsamlı bir konu ki her zaman eksik bir şey olabilir. Baxana.com’da yeni doğmuş bebekler için ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracak birçok ürün bulunmaktadır. Bunların arasında bebek taşıma çantaları, ana kucağı, alt açma minderi, bebek bakım kremleri, bebek deterjanları, bebek losyonları, bebek sabunları, burun pompaları, fırça tarak, ıslak havlu ve mendiller, kolonya, kulak çubukları, pişik kremleri, pudralar-, şampuanlar, tırnak makasları, yağlar ve bebek ağız diş sağlığı ürünleri, bebek ve tuvalet eğitimi ürünleri bulunmaktadır. 

Bu görseldeki Ürünler: Britax-Römer Lüks Bebek Bakım Çantası, Chicco Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı Bebedor Banyo Termometresi, PenatenBaby Bebek Sabunu, OkBabyOnda Banyo Küveti & Küvet Taşıyıcı ve Hediye Banyo Güvenlik Seti, Uni Baby Aktif Sensitive Bebek Islak Mendil, OtribebeNazal Burun Aspiratörü.

 

BEBEK GİYSİLERİ – BEBEK ARABALARI VE PUSETLER

Bebekle yaşamaya iyice alıştınız. Her an gözünüz üzerinde; yanınızdan bir an olsun ayırmıyorsunuz. İşte burada da anne babanın işlerini kolaylaştıracak, minik bebeğe konfor yaşatacak çeşitli giysilere, taşıma aparatları ve arabalara ihtiyacınız olacak. Baxana.com’da bebek giyimi, bebek arabaları ve pusetler konusunda birçok alternatif bulabilirsiniz. %100 pamuktan kullanışlı badi’ler, zıbınlar, elbiseler, kundak, pijama, alt üst takımlar, hastane çıkışı ürünleri, mevlit takımları gibi ürünlerin yanında bebek iç çamaşırı, bebek çorabı, şapka eldiven gibi aksesuarlara yer veren Baxana’da bebek tulumu, uyku tulumu, bebek ayakkabısı, patik de bulunuyor. Dışarı çıkarken kullanabileceğiniz baston pusetler, tek yönlü bebek arabaları, çift yönlü bebek arabaları, 3 tekerlekli bebek arabası, travel sistem (araba + anakucağı), ikiz bebek arabalarının yanı sıra araba aksesuarlarına da kolayca ulaşabilirsiniz. Yine anne ve babaların en çok üzerinde durduğu bebek güvenliği konusunda da telsiz ve kameralardan kilit ve köşe koruyucularına; priz emniyeti, parmak koruyucu ve stoperlerden yatak bariyerlerine kadar bir çok ürüne ulaşabilirsiniz. 

Bu Görseldeki ürünler: Ferrari Beone Lüx 0-13kg Oto Koltuğu/Ana Kucağı, ComfyMax Lux 9-36kg Çift Yastıklı Oto koltuğu, KRAFT Köşeli Kilit, ComfyMax Blue Jean Oto Koltuğu, Sevi Bebe Yenidoğan Bebek Yatağı / Portbebe, Quinny Yeni Doğan Puset Tulumu, KANZ Hamburg Dönenceli Oyun Parkı Seyahat Yatağı, Sema Bebe Sema Baby 5'li Premature Puanlı Set, Comfymax Çift Yönlü Lüks Bebek Arabası, Sema Baby Sevi Koruyuculu Kanguru.

BEBEK ODASI ve BEBEK BESLENME ÜRÜNLERİ

Bebek odaları ve bebek tekstillerinde renkler ve zevkler önemlidir ama ondan daha önemlisi bebeğin sağlığı ve güvenliğidir. Sivri köşeler, açılıp kapanan kapaklar, alerji yapabilecek tekstil ürünleri, bebeğin cildini tahriş edecek polyester giysiler bebekler için uygun değildir. Bebek odalarını düzenlerken renginden, seçilecek ürünlere bebeğin gelişimine katkıda bulunacak, ona iyi gelecek seçimler yapılması gerekiyor. Aynı şekilde anne sütünden kesildiğinde de doğru beslenme programının olması, onun büyümesini destekleyecek doğal ürünlere alıştırılması, tuvalet eğitimine zamanında başlanması önerilir.

Baxana.com’da bebek odası için çeşitli tekstil ürünleri ve duvar süsleri bulunmaktadır. Ayrıca dolap, priz kilitleri, köşe koruyucuları gibi aparatları da bulabileceğiniz sitede emzik, emzik zinciri ve kutusu, biberon, bardak, önlük, matara ve termos, mama sandalyesi, biberon çantaları, biberon emziği, biberon fırçası ve meyve süzgeci gibi ürünler bulabilirsiniz. 

Bu Görseldeki ürünler: Bambino Biberon Silikon Emzik, AVENT Philips Ultra Air Night Karanlıkta Parlar Gece Emziği, 4 Moms Mamaroo 4.0 Multi Color, SozzyToys Bebeğimin Ev Arkadaşları, Chicco Yumuşak Uçlu Geçiş Bardağı, Sema Baby Puantiyeli Bebek Termosu, OiOi Püre Meyve Sebze Süzgeci, ComfyMax Sallanır Anne Yanı Doğal Ahşap Beşik ve Uyku Seti.

 

OYUNCAKLAR

Oyuncaklar sadece bebeklerin ve çocukların en sevdiği ürünler değil aynı zamanda onların kendilerini geliştirmeleri için de önemli araçlardır. Baxana.com’da bebekler için eğitici oyuncaklar, çocuklar için oyun parkları ve çeşitli eğlenceli oyuncaklar bulunmaktadır. Bunların arasında 0-6 Ay Oyuncaklar, Bebek & Çocuk Bisikletleri, Peluş Oyuncaklar, Yürüteçler, 1 - 3 Yaş, 3 yaş ve üstü Çocuk Oyuncakları, Banyo Oyuncakları, Dişlik – Çıngırak, Dönenceler ve Oyun Halıları bulunmaktadır. 

Bu Görseldeki Ürünler: Clementoni Baby Aktivite Direksiyonu, Fisher Price Eğitci Köpekçik ve Kızkardeşi, Clementoni Baby Bebek Parkı Aktivite Masası, Infantino Su Fışkırtan Sevimli Arkadaşlar Banyo Oyuncakları, Fisher Price Eğlen ve Öğren Müzik Kutusu, Barbie Yüz Bakımı Yapıyor Oyun Seti.


BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.