Baxana

14 Şubat’ta Sevgilime Ne Alayım?

14 Şubat’ta Sevgilime Ne Alayım?

Her yıl 14 Şubat’ta tüm dünyada kutlanan “Sevgililer Günü” yaklaşıyor. Eşlerin, sevgililerin bu özel günde birbirlerini hatırlaması, çeşitli hediyeler alması artık gelenek haline geldi. Alışveriş istatistiklerine göre, bu tür özel günlerde hediye alışverişleri genelde son güne bırakılıyor. O koşturmaca, vakitsizlik ve doğru hediyeyi bulamama telaşının kişilerde strese neden olduğu bir gerçek. Kendini yormak ve bu strese girmek istemeyenler ise daha çok ‘online’ alışverişe yöneliyor. Bu yazımızda Sevgililer Günü Hediyeleri konusunda size yol gösterip ilham verecek küçük bir rehber hazırladık.

Kökeni M.S üçüncü yüzyıla kadar uzanan ve batı dünyasında “Valentine’s Day” olarak kutlanan Sevgililer Günü, her insanda olan sevgi, aşk, bağlılık gibi evrensel kavramları içerdiğinden günümüzde birçok kültür tarafından benimsenmiştir. 14 Şubat geldiğinde sevgililer, eşler birbirlerine olan sevgilerini ve sadakatlerini göstermek için birbirlerine sürprizler hazırlar, çeşitli jestler yapar ve hediyeler alır. Gerçekten birbirini seven iki insan için hediyenin büyüklüğü veya küçüklüğü önemli değildir. Sevgiye paha biçilemediği için ne daha büyük hediye ne de daha pahalı bir akşam yemeği sevginin derecesini gösteren bir kriterdir. Karşısındakinin yüzünde tebessüm yaratacak, onu mutla edecek bir hediye her zaman doğru hediyedir. Klişe olmayı göze alacaksanız kalpli, ayıcıklı ürünler, çiçek ve çikolata sizi ne hediye alacağım stresinden kurtarabilir. Ama doğru hediyenin kişiden kişiye farklılık gösterdiğini unutmamak lazım. Dolayısı ile hediye alınacak kişinin neyden hoşlanacağını biliyor olmak işinizi kolaylaştıracaktır. Hediye alacağınız kişinin ilgi alanlarını, zevklerini ve ihtiyaçlarını gözden geçirerek yapacağınız bir seçim hedefi tam on ikiden vurmanızı sağlayacaktır.

Genç Kızlar Bu Hediyelere Bayılacak!

Baxana.com’da özellikle genç kızların seveceği çok sayıda hediye alternatifi bulunuyor. Birçok rengi bulunan Benetton marka keten spor ayakkabıları ile 7cm taban yüksekliğine sahip lacivert renkte Brity keten ayakkabı bahar sezonu öncesi uygun fiyatı ile sepete girmeyi hak eden ürünler arasında yer alıyor. Xclsv Sport ve 7-24 Cool imzalı özel baskılı reflektör tişörtler ise yaratıcı slogan ve grafiklerle espri yeteneğinizi göstermek isteyenler için ideal.

Baxana Takı Gurubundan Renkli Hediyeler

Baxana.com’un takı ve aksesuar grubunda kolyeden, yüzüğe, bileklikten küpeye oldukça zengin çeşit bulunuyor. Ağırlık olarak pirinç ve çelik materyalin kullanıldığı kararmayan ürünlerin bulunduğu bu grupta, pop-art sayılabilecek akrilik yüzükler ile renkli zirkonyum taşından imal edilen Zara küpeler de bulunuyor. Özel tasarım takı isteyenler ise NPeri markasıyla takı tasarlayan Nur Cengiz’in geleneği güncel kodlarla yorumladığı gümüş takı koleksiyonuna göz atabilir.

Erkekler Bu Hediyelere Bayılacak!

Baxana.com’da kırmızı baykuş logosuyla satılan Redowl marka ürünler şapka, tişört, boxer ve çorap gibi erkeklerin günlük kullanımda en çok duyduğu ürünlerin yanı sıra göz alıcı desenlere sahip deniz şortu ve havlu koleksiyonunu kapsıyor. Xclsv Sport markasının kampçılık ve karavan kültürüne yönelik hazırladığı Happy Camper erkek tişört koleksiyonu ise sadece kampta değil, şehirde de doğa tutkunlarının kalbini kazanacak ‘city outdoor’ özelliği ile dikkat çekiyor. Hafif doğal kumaşı ve slim fit kalıbı ile rahatlık vaat eden tişörtler renkli ve eğlenceli grafikleriyle erkeklerin seveceği hediyeler arasında yer alıyor.

Outdoor Tutkunlarına Hediyeler

Baxana.com’un en güçlü ürün kategorilerinden olan Outdoor’da kadınlar ve erkekler için birbirinden çekici ürünler bulunuyor. Aralarında The North Face, Millet, Helly Hansen, Lafuma, Salamon, Merrel, Easy Camp, Robens, Eastpak ve Bridgedale gibi dünyanın önde gelen ‘outdoor’ markalarını bünyesinde bulunduran baxana’da kadın ve erkekler için mont, ceket, polar, tişört, çorap, çanta ve cüzdan gibi sevgilinize hediye edebileceğiniz birçok ürün bulunuyor. 

Sıcacık Bir Battaniye, Şal veya Nevresim Neden Olmasın? 

Eşinize alacağınız sıcacık bir battaniye ve televizyon izlerken üzerine alacağı şal özellikle evli çiftler için sevgililer gününde alınabilecek hediyeler arasında yer alıyor. Yine aynı şekilde baxana.com’un Ev & Yaşam kategorisinde yer alan nevresim, pike takımları ile lüks havlu setlerine de bakmanızda fayda var. 

BaxanaBaxana
Baxana bir Erler Grup kuruluşudur.